Artiesten

Fanfare-orkest Bant-Creil-Rutten

Fanfare-orkest Bant-Creil-Rutten
Fanfare-orkest Bant-Creil-Rutten is een jong dynamisch orkest uit de drie noordelijke dorpen van de Noordoostpolder en opgericht in 1965.

 

Het orkest dat uit ruim dertig muzikanten bestaat, heeft naam en faam gemaakt in de regio met haar spectaculaire concerten altijd vol prachtige muziek en met een hoog entertainmentgehalte. Niet voor niets dat het bezoekersaantal de afgelopen jaren flink is toegenomen. Tijdens het 40 jarig jubileum concert kreeg het orkest het zelfs voor elkaar om ruim 700 bezoekers te trekken!

 

Zeker ook het vermelden waard is de medewerking aan de theatertournee van Gé Reinders. Samen met deze Limburgse rocker bezorgden zij het theater ‘t Voorhuys tweemaal een uitverkochte zaal en mochten zij meewerken aan de cd-opnames van Gé Reinders album ‘Bloas Mich ‘t landj door’.

 

Naast gezellig repeteren op iedere vrijdagavond, staat muzikaal presteren hoog in het vaandel. Geregeld worden er uitdagingen opgezocht d.m.v. deelname aan KNFM muziekconcoursen. Knappe prestatie was toch wel in 2006 waarbij de promotie naar de op één na hoogste afdeling in Nederland werd behaald en het daaropvolgend Nederlands Kampioenschap in 2007 in het Music Sacrum in Arnhem.

 

Het orkest staat al jaren onder de vakkundige en muzikale leiding van Koop Meindert Schokker.

 

Facebook >>

 

 

Gepubliceerd op dinsdag 4 maart 2014
<h2>polderproms.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.polderproms.nl/polderproms">PolderProms</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/sponsors">Sponsors</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/sponsor-worden">Sponsor worden?</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/bestel-kaarten">Bestel kaarten</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/veelgestelde-vragen">Veelgestelde vragen</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/vip">VIP</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/artiesten"><b>Artiesten</b></a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/nieuwsarchief">Nieuwsarchief</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/in-beeld">In Beeld</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/route">Route</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />