Artiesten

Danscentrum Artistique

Danscentrum Artistique
Danscentrum Artistique is een dynamische dans- en musicalschool die in 2004 is opgericht door de polderzussen Linda & Marion Groot.

 

Wekelijks verzorgen zij dans- en musicallessen met een enthousiast team van 14 docenten aan 750 cursisten uit de Noordoostpolder en omgeving. Artistique organiseert regelmatig culturele evenementen en daarnaast zijn de talenten van Artistique te bewonderen bij tal van festivals en evenementen.

 

Artistique is o.a. bekend van de eigen musicalproducties in theater ’t Voorhuys zoals Diep in de zee, Jungle Fever, Verboden Liefde ren de Magische Stenen en ook van het Artistique Dance Event en de Musicalshows in Chez Marknesse. Ook waren zij o.a. te zien op meerdere edities van de Tulpenproms, Buitenfestival Oord, evenementen van STEP, dorpsfeesten, bedrijfsfeesten etc.

 

Artistique vindt het geweldig om deel te nemen aan de PolderProms en zal met meerdere dansgroepen en de musicalselectie op de planken staan.

 

Website >>

 

 

Gepubliceerd op dinsdag 4 maart 2014
<h2>polderproms.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.polderproms.nl/polderproms">PolderProms</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/sponsors">Sponsors</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/sponsor-worden">Sponsor worden?</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/bestel-kaarten">Bestel kaarten</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/veelgestelde-vragen">Veelgestelde vragen</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/vip">VIP</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/artiesten"><b>Artiesten</b></a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/nieuwsarchief">Nieuwsarchief</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/in-beeld">In Beeld</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/route">Route</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />