Artiesten

Vocalgroup Flevox

Vocalgroup Flevox
Al wat je nodig hebt zijn de stemmen van 21 bevlogen mannen en vrouwen, begeleiding van een piano of a capella gezongen, divers repertoire, een regie welke het lied ondersteunt, en dirigent Bert Schonewille-Harkema die zijn muzikale kennis graag overdraagt aan het koor. Dat alles biedt Vocalgroup Flevox! En als een lied bij het publiek dan ontroert of blij maakt is de missie geslaagd!

 

De naam Flevox verraad dat we uit Flevoland komen. Flevo van Flevoland en Vox betekent ‘stem’. Eigenlijk dus de ‘zang’ stem uit Flevoland.

We repeteren in Emmeloord en oefenen onze ‘passie’ tijdens wekelijkse repetities en het volgen van onder andere workshops en masterclasses op het gebied van zang, presentatie, etc.

 

Flevox treedt ook graag op. Onze hoogtepunten zijn optredens in de poptempel Paradiso, zingen voor de Koning en Koningin, Pieperfestival, Balk Top festival, op onze een buitenlandse reis naar Barcelona en niet te vergeten ons eigen concert  ‘REWIND’ afgelopen november in Theater ’t Voorhuys.

Daarnaast is het ook altijd een feestje om een muzikale bijdrage te kunnen en mogen leveren tijdens verschillende speciale gelegenheden. We zingen in de eerste plaats voor onszelf maar daarnaast hopen we ook een ander een plezier te doen met onze muziek.

 

 

Website >>

Gepubliceerd op dinsdag 4 maart 2014
<h2>polderproms.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.polderproms.nl/polderproms">PolderProms</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/sponsors">Sponsors</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/sponsor-worden">Sponsor worden?</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/bestel-kaarten">Bestel kaarten</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/veelgestelde-vragen">Veelgestelde vragen</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/vip">VIP</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/artiesten"><b>Artiesten</b></a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/nieuwsarchief">Nieuwsarchief</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/in-beeld">In Beeld</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/route">Route</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />