VIP behandeling

Wat houdt een VIP kaart eigenlijk in?

 

DINER  +  DRINKS  + CONCERT

Op vrijdag- en zaterdagavond kunt u als VIP naar de PolderProms. U kunt kiezen voor een plaats in de zaal of in de speciale VIP lounge. Hier kunt u met uw vrienden, gasten/relaties e.o. medewerkers (h)eerlijk genieten van lekkernijen uit eigen streek en onbeperkt drinken met als “decor” de PolderProms.

 

Ontdek de klasse van onze sterren uit de polder op een bijzondere manier. Verwen uzelf met een VIP behandeling. Stel jezelf voor; een mooie zaal, heerlijk eten, een drankje in je hand, gezellige mensen om je heen en een avond met top-entertainment kan beginnen. 

 

Let op! Het aantal VIP kaarten is beperkt dus VOL = VOL!

 

 

 

 

Programma voor een VIP gast

 

U wordt verwacht tussen 17.30 en 18.00 uur en verwelkomt met een feestelijk welkomstdrankje.

Gastvrouwen serveren u in de VIP zaal lekkere “mondvermaakjes” en een smakelijk voorgerecht.

In de fraai aangeklede ruimte staan de Koks van Slump Catering & Events achter hun chefs table . Hier bereiden ze live, speciaal voor u (h)eerlijk eten van lokale producten.

 

U mag hier als VIP gast onbeperkt gebruik van maken. Naast het eten verzorgen we voor u natuurlijk ook het drinken. Mooie flessen wijn staan samen met flessen water op tafel, terwijl de gastvrouwen rondlopen met uw drankjes. Tot 24.00 uur kunt u hiervan gebruik maken.

 

Kortom, u kunt op deze avond naar hartenlust proeven en laten smaken.

 

Om  20.00 uur begint het PolderProms concert.

 

Vanuit de VIP zaal beweegt u zich naar het VIP terras in de concertzaal. Deze is alleen toegankelijk voor de VIP gasten.

 

Uiteraard is er tijdens de pauze weer gelegenheid om wat te eten, het dessert wordt uitgeserveerd en natuurlijk is er ook weer tijd om iets te drinken.

 

Na het concert is er nog tot 23.30 uur gelegenheid om in het VIP café gezellig na te praten en wat te drinken e.d. (we gaan nog een keer met een hapje rond). Het VIP arrangement sluit om 24.00 uur. Mocht u echter nog wat langer willen genieten van de avond, dan bent u van harte welkom op de after party. <h2>polderproms.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.polderproms.nl/polderproms">PolderProms</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/sponsors">Sponsors</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/sponsor-worden">Sponsor worden?</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/bestel-kaarten">Bestel kaarten</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/veelgestelde-vragen">Veelgestelde vragen</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/vip"><b>VIP</b></a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/artiesten">Artiesten</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/nieuwsarchief">Nieuwsarchief</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/in-beeld">In Beeld</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="http://www.polderproms.nl/route">Route</a><br /> <a href="http://www.polderproms.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />