Wanneer je een leuk feestje geeft is het belangrijk dat je daarvoor de juiste partner kiest. Een cateraar die zowel hapjes, drankjes als een partyservice kan leveren inclusief muziek, DJ, meubels, tenten, licht en andere benodigdheden. Wanneer jij je studie hebt afgerond wil je dat toch knallend, en lekker, af kunnen sluiten? Op deze pagina vertellen we je meer over de opties. Zo kun jij snel en eenvoudig online catering voor afstudeerfeesten bestellen.

Maaltijden voor elke gelegenheid

Catering voor bruiloften, bedrijfsfeesten, thuis of kantoor. ‘Eindelijk een catering die anders, vernieuwend en verfrissend werkt!’  Catering met trendy ‘meubels, tenten en bediening’ is dé nieuwe manier van catering voor bruiloft, bedrijfsfeest, thuis of op kantoor. Cateringregelen.nl is een landelijk opererende cateraar met een nieuwe frisse visie in catering en evenement. ‘Cateren wordt beleven!’ Kijk verder op onze site of doe hier inspiratie op!

Live koken en catering

Cateren is luisteren, luisteren naar de wensen en verwachtingen van de gast en opdrachtgever! Wij geloven dat wij mensen kunnen prikkelen met ons ‘vernieuwde’ concept. Grenzen op te zoeken, elkaar op te zoeken. Wij geloven dat wij u een evenement aan kunnen bieden dat alle elementen bezit. Evenwicht in catering, meubels, licht, geluid, decoratie en entertainment. Wij geloven in kwaliteit. Wij geloven in catering op de ‘livegekookt manier’.

Unieke catering voor uw huisshow of open huis

Stel dat u een onvergetelijke beleving wilt creëren voor bezoekers aan uw huisshow of open huis, tuinfeest of afstudeerfeest. Een housewarming waar u rendement uit wilt halen:  Het presenteren van uw producten i.c.m. goede catering, sympathieke sfeer en goede verkoop resultaten. Onze cateraars hebben voor veel opdrachtgevers een pakket op maat samengesteld waarin de bezoeker en uw product centraal staat. ‘Eindelijk een catering die anders, vernieuwend en verfrissend werkt!’

Corona en afstudeerfeestjes, nog even geduld?

Door de huidige situatie met het coronavirus zit er een afstudeerfeest natuurlijk nog even niet in. En dat is jammer. Want hoe leuk is het om met vrienden en familie te proosten op jouw diploma? Gelukkig is het niet erg om eventjes te wachten met het geven van een feestje. Ook een aantal maanden nadat je geslaagd bent kan je natuurlijk nog prima een feestje geven. En nu we allemaal zo lang thuis hebben gezeten is het straks natuurlijk wel zo leuk om flink uit te pakken. Denk aan lekkere drankjes, hapjes, muziek, en misschien wel een dansvloer zodat de voetjes van de vloer kunnen. Afstudeer catering op locatie is dan ook ideaal! Alles wordt dan voor je geregeld en jij kunt lekker genieten van het feestje.